KREDI PËR RENOVIM

KREDI PËR RENOVIM

Doni të përmiresoni kushtet e banimit? BiCredit kujdeset që të ju financojë për investime në blerjen dhe renovimin e shtëpisë suaj. Kredia për Renovim ka normë atraktive dhe afat të përshtatshëm për kërkesat tuaja.

   arrow, next, right icon Shuma: prej 3,000 € deri në 25,000€

   arrow, next, right icon Afati maximal 60 muaj

   arrow, next, right icon Deri në 15,000 € pa garantues dhe pa hipotekë

   arrow, next, right icon Deri në 3,000€ pa kolateral

   arrow, next, right icon Vendimmarrje brenda 24 orëve

Leave a comment