Mundesi Punesimi

Informacioni i aplikimit

Për momentin nuk kemi ndonjë konkurs punësimi, mirpo nëse mendoni se keni kualifikimet e duhura dhe ndiheni gati për të nisur karrierën në BiCredit, dërgoni CV tuaj në cdo moment pranë burimeve njerëzore në adresën [email protected] .

Që aplikimi juaj të konsiderohet i plotë duhet të bashkëlidhni CV-në tuaj.