Our Team

BI-CREDIT

Në rolin e Kryetarit të Bordit të Institucionit Financiar jo Bankar Bicredit, synoj të ndërtoj një organizatë të fuqishme dhe të përshtatshme me kohën, e përqendruar në ofrimin e shërbimeve më të mira dhe inovative për klientët tanë.
Vizioni ynë është të jemi një IFJB e besueshme dhe inovative, që udhëheq në tregun financiar dhe që kontribuon në rritjen dhe zhvillimin e ekonomisë së vendit. Në këtë rrugëtim, do të forcojmë bashkëpunimin me klientët dhe partnerët tanë për të krijuar marrëdhënie të qëndrueshme dhe të gjithanshme.

Me përkushtim ndaj integritetit dhe ndërgjegjësisë sociale, do të ndjekim praktikat më të mira në sektorin bankar dhe do të angazhohemi për të kontribuar në mirëqenien e komuniteteve të cilat shërbejmë.
Vizioni jone është për të krijuar një IFJB e guximshme, e fuqishme dhe e përgjegjshme, e gatshme për të përballuar sfidat e ardhshme dhe për të krijuar vlerë për të gjithë klientët, aksionerët, dhe përdoruesit e shërbimeve tona financiare.”

Excepteur sint occaecatcupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Basri Fazliu
KRYETAR I BORDIT DREJTUES

Basri Fazliu

Ilirjana Bytyqi Hashani
NËNKRYETARE E BORDIT DREJTUES

Ilirjana Bytyqi Hashani

Ylber Ademi
ANËTAR I BORDIT DREJTUES

Ylber Ademi