KREDI PËR BUJQËSI

KREDI PËR BUJQËSI

Mirreni me Agro Biznes dhe dëshironi të rritni kapacitetin e biznesit tuaj me paisje bujqësore apo bagëti? BiCredit ju mundëson të investoni në biznesin tuaj me produktin Kredi Bujqësore me norma atraktive.

   arrow, next, right icon Shuma: prej 3000 € deri mbi 25000 €

   arrow, next, right icon Afati maximal 60 muaj

   arrow, next, right icon Deri në 15,000 € pa hipotekë

   arrow, next, right icon Deri në 5000€ pa garantues dhe pa kolateral

   arrow, next, right icon Vendimmarrje e shpejtë

Leave a comment